Hunter The Vigil trailerek

A Changeling megjelenése előtt a White Wolf két versenyt is kiírt a rajongóknak. Az egyik egy apró flash elkészítése volt, ami aztán jó ideig díszítette is a Lost mini site-ját, valamint egy videós kiírás, ami egyfajta trailerként szolgált a játékhoz. Az utóbbit egy magyar fiatalember (arb86 nicken) nyerte meg.

A Hunter The Vigil is megkapta a lehetőséget, de látszólag teljesen elsikkadt. Vagy csupán én maradtam le róla… de ennyire? Nem hinném, hiszen jó ideje, minden nap nézem a White Wolf oldalát, és látszólag nem verték nagy dobra a dolgot. Így most  több mint egy év távlatából, jócskán megkésve megpróbálnom pótolni a dolgot és a hirtelen keresés után megtalált videókat megmutatni itt. Sajnos nem tudom, hogy hányan neveztek, így könnyen lehet, hogy akár többen is kimaradtak.

Az Rpg.hu oldalán, valamint a Sanctumon is olvasható mesmer remek Hunter The Vigil ismertetője.


2 gondolat “Hunter The Vigil trailerek” bejegyzéshez

  1. Az hagyján, hogy a Hunternek volt videókészítő (youtube és flash) versenye, de a Geistnek is kiírtak flashes pályázatot. Aztán most sehol semmi, pedig lejárt már a beküldési határidő. Anno elég hamar meg lehetett tekinteni az alkotásokat.

  2. Nem értem a White Wolfot. Mindenki nyálcsorgatva várja a cuccaikat, de egy ideje eléggé el van hanyagolva a fan tábor. A Lost verseny még szépen “nagy dobra volt verve”, a Hunter már halkabb lett – ahogy a SAS cuccokat leszámítva szerintem a játék támogatottsága is -, a Geist pedig… mindenki legalább annyira várja, mint a Lostot anno, de ha meg is jelent valami róla, akkor azt is úgy kellett előbányászni az oldal rejtett bugyraiból – hála mesmernek, ezek mindig “meg lettek találva”.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s