Re-Spawn :)

SpawnVajon a nagytudású urak és hölgyek Hollywood lábainál nem unják még az alábbi szavakat, hogy reboot, restart, begins, reset és az ehhez hasonlókat? Értem én, hogy amire ráfér, azt poroljuk le. Értem én, hogy amit elcseszett valaki valamikor, azt próbáljuk helyrehozni. Na de akkor is? Elfogytak az ötletek? Jelentem: Igen! Jelen esetben mindkettőt tető alá hozták, leporoltak egy nagyon elbarmolt dolgot, amit anno értő kézbe kellett volna adni. Emlékszünk még (hogyne emlékeznénk, nem lehet elfelejteni…sajnos) amikor ’97-ben megelevenedett a bíbor köpeny és elkezdtek csörögni a láncok? Azt hittük milyen jó is lesz ez. De csalódtunk az akkori Ivadékban, hiba volt Martin Sheen, John Leguizamo, vagy a “rosszabul nem is választhattunk volna főszereplőtMichael Jai White. Most pedig sóhajsunk egy nagyot, majd fújjuk ki a megfáradt levegőt, mert…
…mert Todd McFarlane, a Spawn kultképregény (na nem így született persze) mindenható ura hivatalosan is bejelentette, hogy elkezdte írni egy új Ivadék mozifilm forgatókönyvét. Elmondása szerint ez a mozi felnőtt közönség után fog kiáltani, nem Disney féle sziruppal lesz tálalva. A sztorit már 7-8 éve érleli, és nem folytatás lesz, hanem egy önmagában helytálló, bizarr és félelmetes történet, ami már most megkapja a “szigorúan 18 év felett” stemplit. Várjuk szeretettel.


4 gondolat “Re-Spawn :)” bejegyzéshez

  1. Azért a “begins” szócska csúnyán került oda – bár gondolom nem célzásnak szántad. Helyrehozatalnak helyrehozatal, de korántsem fogytak el az ötletek 😉 .

    Btw a filmről: jöhet ezerrel!

  2. Nekem tetszett a korábbi Spawn film, de tényleg nem volt az az erőszakos kategóriájú film, ahogy a képregény. Ez a Begins már franchise lesz. 😀

  3. Ha Begins szintű lesz a dolog, akkor remélhetőleg látjuk még Spawnt többször is. Hollywood mostanában úgyis a folytatásos korszakát éli.

  4. Este megint megnéztem a régi filmet. 12 év távlatából is jól néz ki benne jó pár trükk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s