Advent Children Complete (Final Fantasy VII)

Final Fantasy VIIBefore Crisis, Crisis Core, Last OrderAdvent Children, Dirge Of Cerberus.  Kétség sem fér hozzá, hogy leginkább a hetedik rész vitathatatlan sikerét lovagolja a Square Enix már egy ideje. Ezek közül, most a számomra nagyon kedves, Final Fantasy VII eseményei után két évvel játszódó Advent Childrenről, vagyis annak a “különleges” kiadásáról mondanék pár szót.

A film megjelenése után egy évvel, a 2007-es Tokyo Game Show-n jelentette be a Square Enix az extra változatot, ami  végül blu-ray lemezen érkezett idén áprilisban (Japán) és július végén (Európa). A 26 perccel hosszabb film számtalan kibővített vagy új jelenetet  tartalmaz, melyekből többek tudhatunk meg a Geostigma mibenlétéről, valamint Kadaj és Denzel múltjáról is.

A film, akárcsak a “sima” Advent Children, itthon is kapható, egy rajongó semmiképpen se hagyja ki – remélhetőleg az én plcomra is hamarosan felkerül az Advent Children doboza mellé.

Advent Children Complete


2 gondolat “Advent Children Complete (Final Fantasy VII)” bejegyzéshez

  1. nekem fura csak a szlogen a dobozon, vagy tényleg hülyén hangzik? mi az a blu-ray élmény? nem inkább hd élmény blu-rayen?

  2. Szerintem inkább blu-ray élmény blu-ray-en… Kár azért a szürke sávért, sokkal kúlabb lenne nélküle a doboz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s