Legend of the Five Rings – Challenge…challenge…

Legend of the Five RingsHa az embernek van saját blogja, akkor 1) ki tudja írni a dühét 2) le tudja magát égetni. Most ez a kettő következik ömlesztve.

***

Talán ott követtem el az első hibát, hogy munkanapra próbáltam tenni a játékot. Este hat után rohanás haza, pakolás, vendégvárás. Lássuk be, nem voltam a toppon. Inkább nem vagyok a toppon…pár hete. Nagyon kellene már egy kis szabadság.

A meghívottak közül nem mindenki tudott eljönni, de  volt (aktív játék terén újonc) beugró ember. A szokásos karakterpepecseléssel most szerencsére nem ment el sok idő, de születtek azért picit furcsa dolgok. Semmiért sem szóltam a játékosi szabadság nevében, de később ez talán még vissza fog ütni.

A játék maga pokoli lassan és rosszul kezdődött, majd így is folytatódott majdnem egészen éjfélig, amikor végül letörten mindenkit “hazaengedtem“. Hibát-hibára halmoztam az este folyamán, nem tudtam semmi értelmeset összehozni – évek óta nem meséltem ilyen rosszat. Természetesen ez nem csak rajtam múlt, de más sarát nem szeretném ide önteni (pedig lenne mit…), inkább elviszem a balhét.

***

“Nekem a társaság a lényeg, és az jó volt.”

(Togashi Akimoto)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s