Anything but this…!

Igen. Mindig így kezdődik… mindenki tudja, hogy miről is beszélek. Remélhetőleg Wayne barátom lesz az élő példa arra, hogy ez a számomra jelenleg “betanult sablon” szinten álló duma csak kamu lesz egyik kedvenc bandám számára…

As I’ve posted previously, I’m well into the writing process for my first solo record, “Pighammer,” and hope to have it finished for you in 2010. If I actually manage to meet this self imposed timeline it will be a first for me, releasing new studio albums only one year apart. I’ll keep everyone updated here as things progress.

It’s doubtful I will do anything with Static-X for the next couple years.


5 gondolat “Anything but this…!” bejegyzéshez

  1. hát sajnos ez megesik. de lehet külön is jó zenét fog összekalapálni. lásd a systemet. daron és serj külön külön is egy egy fenomenális albumot tettek le az asztalra. ők is azt mondták, egy darabig nem lesz soad sajnos.
    a static x-re meg szerény véleményem szerint ráfér a pihenés. az utolsó albumon pár számukat leszámítva a cannibalon megjelent (és már ott is idegesítő) torokhangon “éneklő” wayne nem tudott megújulni. az ott és akkor újdonság volt, de elég is lett volna belőle. a cult of static számomra csalódás volt, felejthető az összkép. ennek ellenére várom, hogy újra együtt zenéljenek, kijöjjenek új stúdió albummal, hátha felfrissülnek ettől a kis szünettől.

  2. Ezt vágom, de tudod, hogy ez a “szünet” sok esetben egyenlő a feloszlással. Az tény, hogy embertelen hajtás van a banda mögött és pontosan nem tudom megmondani, hogy a Start a War után csak elfáradtak vagy picit más irányba indultak-e el, de szerintem a Pighammer is ezt a vonalat fogja képviselni. Nekem a Static-X nem csak Wayne Staticből áll… 😦 .

  3. láttunk már csodát, a modern talking is feltámadt hamvaimból 10+ év után.
    én kíváncsian várom a pighammert. viszont ha olyan lesz mint a cult of…, akkor gyorsan kikerül a lejátszóból. nekem a cannibal-al sem volt még semmi bajom, én még nem éreztem “fáradtnak”. lehet tényleg csak új irányba akartak menni, csak útközben eltévedtek valahol…

  4. Modern Talking? Feltámadt, dúrt pár remix nótát… és azóta? A Cult of Static sem volt olyan vészes, van rajta pár szám ami nekem speciel baromira bejön. Egységes (igen, túlságosan is) és ezért tűnhet/tűnik unalmasnak. A Shadow Zone és előtte lévő albumok szintjét meg sem közelíti, ez tény, de attól én még nem temettem el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s