Mortal Kombat Rebirth (megkésve)

Szégyen vagy nem szégyen, csak tegnap néztem meg a Mortal Kombat Rebirth című kisfilmet először elejétől a végéig, hanggal. Hatalmas MK rajongó vagyok így érthető… hogy nem tetszett.
Azt megértem, hogy más irányból kezdték megközelíteni a témát, de ezzel teljesen elveszítette az egyedi hangulatát az egész. “Reális” de idétlen módon paszírozták be Reptile és Baraka figuráját a jelenbe – főleg hülyén jön ki, hogy eredetileg ők elég messze vannak az emberi fajtól.

Cage jó szokásához híven itt is megpusztul (a játékok történeteiben is legalább háromszor fekszik ki…), valamint létezik a Viadal is, de hogy Jax “Why so serious?” Briggs és Sonya Blade felbérli Scorpiont, hogy ugyan nyírjál már ki mindenkit és különben is ott lesz a fagyos emberke is… ugyan már.

Talán én vagyok túlságosan is ragaszkodó, de szerintem az alap szituácó teljesen jól megállja a helyét. Paul Andersont lehet szidni a Resident filmek miatt, de az MK rajongók többségének még mindig etalon az első Mortal Kombat film mint játék adaptáció.

Deformált és pszichopata gyilkosok vs. gonosz varázslók és ninják? Nem kérdés melyik a dögösebb páros…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s