Dungeons & Samurai

Nem alakult jól a hétvégém – sem.
Így végül, magam sem tudom megmagyarázni, hogy pontosan miért is, de lemondtam a 23 órás tekergést  (ez egy  “emlékverseny” október 23. tiszteletére, amikor csapatok 23 órán keresztül kerekeznek a városban fix útvonalon; a lényeg, hogy a csapatokból egy embernek mindig a pályán kell lennie), és “begubóztam”. A Playstation ilyenkor nagyon megértő és türelmes barát tud lenni, de igazából egy kib@szott rpg ülés kellene már.  A múlt héten csúnyán kardjába dőlő játék után ismét tervek és tervek, amik között nem egy csúnya és gonosz is szerepel. Egészen pontosan, hogy végre az asztal másik (mondhatni “kevesebb stresszel járó”) oldalán foglalhassak helyet. Ezért még a lelkem és képes lennék eladni és rábólintani egy D&D3 sztorira/kampányra/egyébre, mivel ahhoz sok magyar nyelvű cuccom van és (bunkóság ide vagy oda) kölcsön merem őket adni. Aki ismer engem, az tudja, hogy ez nagy szó.
Persze, ahogy az lenni szokott, ez sokkal bonyolultabb mint azt én szeretném. Egyrészt azért mert a szívem jobban húz a 4. kiadás felé, de ott meg esetleg gondok lehetnek, az angol miatt ha nem én mesélek. Másrészt igazából a Legend lenne a legjobb…

Meglátjuk, hogy ki mit mond, mi sül ki belőle. A Legend of the Five Rings összehozta megint a csapatot, de tavaly tavasz óta egyszerűen képtelenek voltunk összeülni rendesen. Szereti a banda, de van akit zavarnak a settinggel járó kötöttségek. Vele szemben a D&D szabadkezet ad majd’ minden téren, így esély van rá, hogy a csapat megszereti.

Már csak(?) a kiadás(?) ügyben kell megegyezni(?) és indulhatnak(?) a kalandok. Nem vagyunk bizonytalan csapat…


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s