Szentes-Szeged szerepjáték találka

A cím nem teljesen helyes, hiszen nem csak a két városról lenne szó, de még mindig jobb mintha felsorolnám az egész megyét, vagy I. Dexrpg találkozónak titulálnám a remélhetőleg még idén létrejövő zenés, beszélgetős iszogatást : ) .
Az ötlet egy régebbi poszt előtt született, de sok reményt nem fűztem hozzá – jé, így indult a blog is 2+ éve : ) . Végül barátságos számú ember lőtte fel a jelzőrakétát és felbukkantak “elveszett” ismerősök is az msn bugyraiból. Ezt zöld lámpának vettem, így beindult a szerveződés.

Jelen állás szerint Szegeden történne meg az esemény, konkrét helyszín még nincsen (többen eddig a Nyugit ajánlották figyelmembe), ahogy pontos időpont sem. Ez utóbbit én első körben decemberi 16-ra lőném be (péntek) – azon belül is estére, mivel munkámból kifolyólag nem tudok korán átérni. Vége pedig akkor lenne, amikor mindenki elrontja a fáradtság elleni mentődobását : ) .

***

Akit esetleg érdekelné a dolog, az kérem a komment részben jelezze részvételi szándékát, ötleteit, tippjeit és leginkább, hogy milyen/melyik időpont felelne meg neki – próbálunk rugalmasak lenni, hogy minél többen össze tudjunk futni.
A létszám is fontos lenne, hogy tudjuk, mire számítsunk. Nem szegedi vagyok, így nem tudom pontosan, hogy xyz helyre kell-e foglalni helyet (szegedi cimborám elvileg meg tudja oldani ha szükséges) ha n+1 arc megjelenik : ) .

Dex


9 gondolat “Szentes-Szeged szerepjáték találka” bejegyzéshez

 1. Na, en drukkolok nektek, mert bar mar nem vagyok “szegedi”, de az ott lebecolo cimbiket majd kifaggatom, hogyan sikerult ez az osszeroffenes (bizom benne, hogy elmennek!).

  udv,
  Nocturna

  1. Kár, hogy Te már nem vagy “elérhető”. Esetleg ha az említett ismerősöknek tovább tudnád küldeni a linket, azt megköszönném : ) .

 2. Jah, kar erte, de mar majd’ egy orszagnyi tavra vagyok onnan. : /
  Persze, mindenkepp szolok nekik a dologrol. 🙂

 3. Előreláthatólag jó az időpont. A Nyugi viszont nem a legolcsóbb hely, bár kétségtelen hogy jó helyen van, és szerintem elférünk kényelmesen.

 4. Kár hogy most találtam rá erre a blogra. Szívesen mentem volna. Remélem a legközelebbiröl nem maradok le. 🙂

  1. Sajnos egyre több ember jelzi itt-ott, hogy lemaradt, de ez ugyanakkor jó jel is, hogy a következőn már ennyivel többen leszünk.
   Tessék minket betenni könyvjelzőnek 😉 .
   Januárban 100% hogy sor kerül a másodikra is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s