RotW – Episode VI.

Akik kimaradtak…

Sok szerepjáték, nagy érdeklődés, nagy remények, kevés siker, sok porfogó amit néha leveszek a polcról, hogy rövid lapozgatás után megszülessen a fejemben a gondolat, hogy “fú, ezt de jó lenne lejátszani” és, hogy aztán gyorsan és csúfosan el is haljon.

Earthdawn (talán egy vagy két játék), Ars Magíca (2 alapkönyv, karakteralkotásig sem jutottunk), Star Wars Saga Edition (2 karakter készült el félig), Dungeons and Dragons 4th Edition (tervben volt, karakterek készültek, a szamurájok leverték őket), Warhammer Fantasy Roleplay 2nd Edition (még ropognak a lapok amikor kinyitom a könyvet), Dark Heresy (kétszer lett lemesélve a Quick Start, valamint egy majdnem csúnya parti halálban végződő egy estét játék), Deathwatch (lásd WHFRP), New World of Darkness (egy freestyle játék, egylövetű karakterekkel), Changeling The Lost (egy félig kész karakter még 3 évvel ezelőttről).

Sajnos a lista még folytatható lenne, de úgy érzem, ezek azok a játékok, amiket nagyon sajnálok, hogy esélyük sem volt még eddig bizonyítani. Talán majd egyszer. Addig maradnak a fényesen villanó katanák az egymással farkasszemet néző szamurájok kezében és néha-néha elugrunk a Felébredt világ Seattle-jébe is.

Vége főcím, stáblista.

Kockacsörgés : ) .


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s