Szeged – Szentes Szerepjáték Találka

Túléltük!
A tegnap este, a ritka esetek egyike volt, amikor valami, amit eltervezek (legyen az bármilyen méretű is) létre is jön. Az időjárás ugyan nem volt a legbarátibb, de azt hiszem bátran mondhatom, hogy a megjelent társaság (ha még kevesebben is voltunk a reméltnél) kárpótolt mindenért. A zenegép ugyan megpróbált még minket szabotálni (na ja, ha két asztalra ülünk tőle…), de azt hiszem első alkalomnak teljesen korrekt volt. Volt röhögés, geek viccelődés, fórumos dolgok megbeszélése és természetesen sztorizgatás.

Első volt, és nem az utolsó : ) . Egészen biztos, hogy lesz még ilyen összejövetel – az én “szervezésemben” egészen biztos -, talán legközelebb még több emberrel.

Köszönet mindenkinek aki eljött, remélem ők is jól érezték magukat : )

Dex


8 gondolat “Szeged – Szentes Szerepjáték Találka” bejegyzéshez

 1. Sajnos késve értesültem a dologról, pedig szívesen elmentem volna, mert tegnap estére nem volt progim. =( Majd következő alkalommal!

 2. Ciao!
  Tamás (a 3. :D) nevében is köszönöm a szervezést, és a találkát, marha jól éreztük magunkat. Remélem minél előbb sor kerül valamiféle ismétlésre, mindenképp megérné folytatni. Talán legközelebb már a kockás is előkerülnek. Ugye mindenki épségben hazakerült, és gyorsan túlesett a másnapon.? 😛

 3. Van valami fórumszerűség Facebookon, vagy chat vagy akármi, ahol lehetne beszélgetni? Nekünk van egy fórumunk Facebookon, “Szegedi RPG” néven. Ha mondotok neveket akkor felveszek mindenkit, így tudunk kommunikálni.

  Most tervezünk a kövi hétre (dec 19-25.) egy játékot, valamikor kedd után. Hogy MAGUS vagy VAMPIRE még nincs eldőlve.

  tomasz0110@gmail.com
  Vári Tamás Zsolt

 4. Oy!
  Köszönet mindenkinek itt is aki eljött, jókat röhögtünk. Akik nem tudtak eljönni, azokat a következő alkalommal remélem már úgyszint köszönthetjük egy üveg sörrel vagy hasonlóval.

  Ch: a “hazaérkezéssel” nem volt gond, az alvásnál már adódtak problémák… így elég kialvatlanul indultunk haza 9 előtt nem sokkal : ) .

  Tomasz: sajna atomi szinten taszítom a facebookot, így az nekem kimarad : ) . Helyette lesz egy fórum + természetesen akik itt egymásra találnak mint szegediek vagy megyeiek, azok ezerrel hasíthatnak face-re : ) !

 5. Szerintem is jól sült el a dolog, csak 2 dolgot sajnálok. Az első, hogy későn érkeztem, a második pedig, hogy “korán” véget ért. 🙂
  Én is remélem, hogy majd lesz második felvonás is a nem túl távoli jövőben. Akkor már hátha többen is el tudnak jönni, nem mintha most keveselltem volna a létszámot.

 6. Hol találom a fórumot? Linket nem láttam és lusta vagyok tovább keresni 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s