The Strix Chronicle Anthology (Vampire The Requiem)

Vampire The RequiemA Vampire nem halott.

A nagy Fehér Farkas ugyan látszólag kiszenvedett (az Eternat Struggle már 3 éve megszűnt, a tabletop rpg kiadással is leálltak tavaly év végén), de a hamvakból született Onyx Path Publishing (a White Wolf volt kreatív igazgatója, Richard Thomas új cége) megvásárolta a játékok és egyebek jogait, megmentve ezzel a kitöméstől és a szobába ültetéstől. Ettől függetlenül persze eléggé véres a farkas bundája: ahogy az elmúlt években a White Wolf, úgy az Onyx Path is nagyrészt az oWoD (egy ideje cWod) régi anyagait nyúzza, konvertálja és fűzi össze a jelenlegi kiadványokkal, valamint PDF és Print on demand módon terjeszti az új könyveket – a többesszám sajnos erős túlzás…

De, hogy a címben szereplő könyvre is rátérjek (végre), a The Strix Chronicle, ahogy a neve is mutatja, egy érdekes antológia Greg Stolze, Eddy Webb és már íróktól. Bevallom, a “strix” témát nem ismerem annyira, így csak egy gyors google keresésre támaszkodva: a strix olyan bagolyszellem(?) ami vámpírokon élősködik.

The Strix Chronicle Anthology

A könyv jelenleg csak digitális formában érhető el 4,99 dolláros áron, de hamarosan elérhető lesz nyomtatott (valószínűleg POD) formátumban is.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s