Forgotten Realms Player’s Guide

Dungeons&DragonsNehéz szülés volt (a megszokottnál problémásabb keresgélés és érkezés), de végül itt ül előttem az utolsó előttiként “levadászott” célpontom. Tudtam, hogy oldalszámra nem egy lexikon vagy Da Vinci összes lesz, de meglepő, hogy “fél kampánykönyvként” mennyire vékonyka – hirtelen nincs előttem a párja és a 3. kiadáshoz megjelent FR, de tippem szerint a régi kiadás oldalszámra és főleg tartalomra is sokkal bőségesebb.

Forgotten Realms Player's Guide

Mondhatni már csak egy beszerzendő könyv maradt, remélhetőleg az is hamarosan a polcra kerül… vagy valahova a közelébe, hiszen a D&D könyvek az elmúlt pár hétben kinőtték a nekik szánt helyet.

Péhábékettő! Reszkess!


2 gondolat “Forgotten Realms Player’s Guide” bejegyzéshez

  1. Szerintem az eredeti első kiadás volt a legjobb (szürke doboz). Abban még nem éreztem a szabályok befolyását a világra.

    1. Én a 3. kiadásnál léptem be a D&D világába. Az ahhoz megjelent FR könyv tetszett (vaskos, brutális mennyiségű tartalom), de ugye nekem nem volt viszonyítási alapom az eredetihez és az utána következőhöz. A 4. kiadás nekem nagyon-nagyon bejött, a hozzá tartozó FR könyv viszont információmennyiségben tényleg a közelben sincs az előző kiadáshoz képest. Hogy hangulatra melyik hol van, azt pedig tényleg csak az tudja igazán, aki ismeri a régieket is 🙂 .

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s