Padlón a Dungeons & Dragons

dnd_logoÖregszem, kiment a fejemből, hogy pár éve már elsütöttem ugyanezt a címet a D&D kapcsán (is), de azóta kihevertem a virtuális tarkónb@szást amit akkor kaptam, plusz ha lassan is, de hízott a padló… vagyis a polc.

Azóta hozzám költözött az Oriental Adventures (3E) és egy újabb adag 4E PHB, MM és DMG, valamint sikerült szereznem egy PHB2-t is – a PHB3 jelenleg folyamatban.
Az 5E-t sok LFG.HU-s fórumitával együtt én is előrendeltem, így azok is nálam laknak, de kipróbálni csak alig pár hete sikerült. Hasonló, kipróbálós reményeket fűzök a 4E-hez is.

dnd

Az utolsó szerzeményem kicsit talán kakukktojás, de mivel elég legendás és még a Dungeons & Dragons is szerepel a címében, ezért ezt is megemlíteném.

Egyedül is móka, eddig két játékos módban tudtam még kipróbálni, de nagyon kíváncsi lennék a teljes csapatos, négy főt számláló káosz generálásra is. Ha esetleg összejön, mindenképpen írok róla pár sort.

A másik “padlós” gyűjteményem, a Legend of the Five Rings azt hiszem észrevehetőbben terebélyesedett (többek között más kiadású 1st Editon alapkönyv, 3rd Revised alapkönyv), de az másik történet.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s