Megérkezett…

Miyamoto Usagi
Hinnye.
Ha stílusos akarok lenni, akkor azt mondanám, hogy ezek után a kiadótól még a seppuku jogát is megvonnám.

Október 8-án rendeltem (elő) az Usagi Yojimbo 16. részét a Vadvirágok Könyvműhelytől, vagyis a megjelenés előtt egy héttel, de gondoltam ez nem okoz semmiféle problémát náluk.
Tévedtem.
November 14-én írtam nekik egy emailt, érdeklődve, hogy miért nem érkezett még meg a könyv egy hónappal a megjelenés után. Nem kaptam semmiféle választ.
Következő héten ismét bepróbálkoztam, ezúttal egy munkatársat kértem meg, hogy rendelje meg ő is.
A mai napon megérkezett az ő példánya…

Eddig nem volt velük ilyen problémám, de ezek után lehet, hogy inkább ismerőst kérek meg, hogy személyesen hozza el, vagy könyvesboltot kérek meg, hogy rendelje meg nekem.


7 gondolat “Megérkezett…” bejegyzéshez

 1. Visszajelzés: 2017. | dexrpg
 2. Kicsit lassú/késős volt ennek a kötetnek megjelenése, valóban, de úgy tűnik, jönnek ki az újabb kötetek sorban, csak ritkábban, mint régen. Remek munka, ahogy az előző Usagik is.

  1. Én sajnos nem vagyok ennyire bizakodó. A honlapjuk lényegében semmire sem jó – ez nekem főleg azért fájó mert nincs facebookom. Az utolsó hír 2016. végéről van, ha a slideshowban nem látom ezt az Usagi könyvet, akkor nem is tudtam volna, hogy megjelenik. A Twitterük 8 éve nem frissült, a facebook oldaluk is elég karcsú. A többi problémát lásd fent 😦 .

 3. Pár kötet után rájöttem, hogy az Usagi Yojimbo Saga gyűjteményes kötetek (vol.1-7, Legends) e-kiadásával jobban járok.
  Ezek a fekete-fehér képregények e-könyvolvasóval remekül olvashatóak.
  És az áruk sem vészes.

  Néha mélázom, hogy ezzel a magyar nyelvű képregény kiadás koporsójába verem a szeget, hiszen a magyar nyelvű, papíralapú kiadást már nem veszem meg.
  Bocs, Vadvirágok…

  1. “Sajnos” én nagyon papír mániás vagyok. Szeretem a dolgokat a polcra tenni. Rizikós, hogy a magyar kiadás nem lesz soha teljes – embertelen lemaradásban vannak ezzel a tempóval -, de akkor valószínűleg bevetem az ebay-fu képességeimet és reménykedem 🙂 .

   1. Én is az voltam, de két költözés után leszoktam róla. 🙂
    Fene fog cipelni olyan dolgokat, amik csak a polcon állnak porfogónak.
    Papíralapon csak olyat veszek meg, ami valamiért nagyon fontos, a max 1-2-szer előkerülő könyveket, képregényeket, ha lehet (legális) e formában szerzek be.
    (Komoly és könnyű zene, film is elsősorban e formában/streaming szolgáltatótól, korongon csak az a kevés, amit különösen fontosnak tartok.)

    Az e-könyvolvasó gondolatától évekig idegenkedtem, de aztán kezembe akadt egy, elsőre nem volt szimpatikus, de aztán, némi próbálgatást követően rájöttem, hogy nem rossz, 1-2 hét alatt megszoktam, előnyei messze felülmúlják a hátrányait, csak, persze, legyen áram…

    1. Képregény fronton nekem könnyű dolgom van, mert az Usagin kívül semmi mást nem gyűjtök 🙂 . Szerepjátékot viszont kilóra sokszor veszek – sajnos van köztük, amivel esélyem sem volt még játszani, de sosem tudni. Az, hogy néha baj van velük, az tény – költözni sem kell, elég ha felidézem magamban a tavaszi szobafestést, ahol mindent át kellett pakolnom -, de játék közben érzésem szerint még mindig sokkal hasznosabb/használhatóbb mint egy pdf 🙂 .

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s