The Fear-Maker’s Promise Compilation

fearmaker

Nem tudom, hogyan nézhettem be ennyire a dolgot, de tegnap már javítottam is az apró bakit: megrendeltem a The Fear-Maker’s Promise Compilationt, és ha már ott voltam, akkor véletlenül egyéb finomságokba is belebotlottam.

A The Fear-Maker’s Promise egy SAS (Storytelling Adventure System) alapú kalandmodul, amit anno a White Wolf indított a New World of Darkness startja után nem sokkal. Az állítólag monitorra optimalizált, könyvjelzőkkel teli, 50-60 oldalas modulok könnyedén beilleszthetők voltak a legtöbb krónikába.

A 160 oldalas Compilation további tartalma:
The Rose Bride’s Plight (a Changelinghez megjelent második SAS)
Ready-Made Player Characters (a Personae nevű Changeling motley)

A nyomtatott forma miatt valószínűleg az eredeti elrendezés változni fog, de hirtelen nem tudom, hogy állóra, vagy a könyvet kell-e majd “fektetve” olvasni. Ha megérkezik, kiderül.

Apró extraként megrendeltem a New Wave Requiem és az Autumn Nightmares (CtL) könyvek logo és szöveg nélküli borítóját plakátként. Érdekesség, hogy a kosárból kivetette velem a rendszer, mondván, máshol készülnek és külön kell őket megrendelni.
A könyvek Angliából érkeznek, a plakátok pedig elvileg az Egyesült Államokból kőkemény 3 dolláros áron. Egyedüli félelmem, hogy a megrendelés szerint a méret miatt félbe lesznek hajtva.


2 gondolat “The Fear-Maker’s Promise Compilation” bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s