Megérkezett: The Fear-Maker’s Promise

fearmakerA plakátok után megérkezett a The Fear-Maker’s Promise Compilation is. Furcsa módon, az Amerikából rendelt plakátok pár nappal hamarabb értek ide, mint az Angliából érkező csomag, de a lényeg, hogy ez is nálam van.

A 160 oldalas könyv ugyanolyan szép minőségű borítóval érkezett mint elődei, így ebben az ügyben úgy látszik, komolyan tartják magukat a minőséghez. A ragasztott kötés a nagyobb terjedelemnek köszönhetően elég strapának tűnik, bátran lehet lapozni, nem akar megtörni, szépen nyílik.
A nyomtatás minősége vegyesebbre sikerült. A nagyobb képeknél, mint például a címet adó SAS “borítójának” esetében, megjelenik egy-két fehér csík vagy folt és a fekete sem a pokolian fekete, de semmi végzetes. A margók is elég változó minőségben szerepelnek. A két SAS esetében szépen milliméterre megvan a fehér keret,  a Ready-Made Characters résznél viszont a Changeling tövises keretéből lecsípett egy kicsit a nyomtató.
A formátum szinte teljesen megváltozott: a legtöbb helyen fekvő elrendezés helyett álló lett, hatalmas, nagyon jól olvasható betűkkel, aminek köszönhetően a karakterlapokat is sokkal jobb nézegetni, olvasni.  Egyedül pár esemény kártya és karakterleírás+karakterlap oldal az, ami a fekvő elrendezést meghagyta.
A papír vastag és jó minőségűnek tűnik, furcsa módon mégis a karakterlapok nagyon átütnek rajta, és ilyenkor a karakterlap karakterlap hátulján esetében ködös, homályos érzetet keltenek.

Összességben nagyon elégedett vagyok a DriveThruRPG ezen szolgáltatásával. Gyorsan dolgoznak, a kötés erősnek és megbízhatónak tűnik, a nyomtatás minőségébe sem lehet vérgőzös fejjel belekötni és a posta ára döbbenetesen alacsony.

A The Fear-Maker’s Promise Compilation tartalmazza a The Fear-Maker’s Promise és a The Rose Bride’s Plight című SAS, valamint a Personae nevu Motley-t bemutató Ready-Made Characters kiegészítőt.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s