Legend of the Five Rings 3E/3R

L5RJobb később, mint soha.
A Legend of the Five Rings 3. kiadása 2005-ben jelent meg és a rajongók örömére visszatért az eredeti Roll&Keep rendszerhez. Összesen kilenc darab kiegészítő jelent meg hozzá – ha nem számoljuk a Legend of the Burning Sands könyvet -, valamint 2008-ban egy Revised Edition, ami továbbra is teljesen kompatibilis volt a korábban megjelent 3. kiadású könyvekkel.
Én “megkésve”, 2007-ben a 3. kiadással léptem be Rokugan földjére, így illendőnek éreztem, hogy…

mindegyik 3. kiadásos könyv a polcomra kerüljön.
Nem rohantam, nem siettem el, csak nyitott szemmel figyeltem erre-arra itthon (lfg.hu, vatera) és amikor már csak egy könyv hiányzott, akkor végül az ebay segítségével pár napja teljessé vált a gyűjtemény.
A legkeményebb dió a Revised Edition – amikor azt kerestem, csak horror áron találtam egy ideig – és az Emerald Empire volt – ő még most is horror áron van.
A kiegészítők nagy része (köztük az imént említett, mumusnak számító Emerald Empire könyvvel) Elandertől származik (lfg.hu), ezúton is köszönet Neki 🙂 .
L5R3R

Nem ez a legjobb Legend of the Five Rings rendszer (ez a cím véleményem szerint a sokkal egyszerűbb és kiegyensúlyozottabb 4. kiadást illeti meg), de a szívemnek mégis  messze ez a legkedvesebb.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s