Mantis vs Dragon (L5R CCG)

FuLeng

Jó pár hónap kihagyással ismét előkerültek az L5R kártyák – igen, ebben nagy szerepet játszott egy újabb booster (Thunderous Acclaim) és starter display (20F) beszerzése is.
Nemrég újra olvasni kezdtem a Clan War regényeket, és a gusztustalanul túltolt Skorpióban annyira megtetszettek a Sárkányok (akiket eddig valamiért “kerültem”), hogy most egy Sárkány pakli került elő az én oldalamra, barátnőm pedig – miután az embertelen mennyiségű lapok kiválogatása alatt végig Moshi és Yorimoto kártyákat dicsért – a Sáska klán mellett tette le a voksát.

Továbbra is akadozva megy a dolog, de sokkal magabiztosabbak vagyunk mint anno az elején – “élő” segítség nélkül azonban még mindig érnek minket kellemetlen meglepetések egy-egy kártya képében.

ichido

Mirumoto Shikei és Yoritomo Hiromi csapatai – akárcsak az első, Unikornis vs Főnix játékunk alatt – őrületes állóháborút vívtak. Amikor végül sor került az egyetlen, de közel 20 fős(!) csatára, kellemetlen meglepetések értek. Az én csapatomban tulajdonképpen senki sem volt, aki karakter képességgel vagy hozzá csatolt fegyverekkel kárt tudott volna tenni az ellenfélben. Én ugyan el tudtam forgatni pár Sáskát, de ők végeztek három harcosommal is. Végül a csata sorsát gyorsan megfordító esemény egy párbaj volt Mirumoto Shikei és Yoritomo Ichido között, amit – hála a kegyetlen jó focus lapjaimnak – a Sárkány Bajnok könnyedén behúzott. A jókora Sáska veszteségek után 36-10 volt az Honor pontok aránya.
Két villámgyors, harc nélküli kör után 41 Honor pontom lett és a Sárkányok győzelemmel zártak.

shikei

Taktika hiányában nem nagyon merünk alacsony számú szamurájjal támadást indítani, így viszont a vesztes csata szinte minden esetben azonnal megpecsételi az ellenfél sorsát a másik fél nagyon magas Honor pont szerzése miatt. Próbálkozunk és tesztelgetünk 🙂 .


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s