Crane vs Lion (L5R CCG)

FuLeng

Azt hiszem kevés ennél klasszikusabb konfliktus van a Legend of the Five Rings történeteiben. A két Nagy Klán, akik a Császár jobbján és balján foglalnak helyet, és a Birodalom születése óta marják egymást.

Az eddigi játékainból tanulva, ahogy összejött elég erejű Oroszlánom, azonnal támadást indítottam barátnőm csoffadt madarai felkészült Darvai ellen. Repkedtek a Force büntetések, bónuszok, forgatások, hazaküldések, míg végül egyetlen(!) szamurájom állt a csatatéren, bár az ő 9F értéke egymaga elég volt, hogy a Darvak két embert és egy provinciát elveszítsenek.

izumiko

Mivel mindkét klán elég erősnek bizonyult Honor terén, fej-fej mellett haladtunk, bár – számomra meglepő módon -, a Darvak 1-2 ponttal mindig előttem voltak. Látva ezt, ő beállt a biztonságos Honor pont gyűjtésre, én viszont szinte azonnal újabb támadást indítottam. Mielőtt be tudta volna vetni az egyik legerősebb lapját – Daidoji Tametaka -, Matsu Misatóval sikerült lenyilaznom.
Egy Doji Makoto ellen elveszített párbaj után még mindig én álltam jobban, így a Darvak bajnoka “hazarepült”. Ezzel megmentette Makotót – és kevesebb Honor pontot kaptam -, de a második provinciát is sikerült megsemmisítenem.

Agai

38 -37 volt a Honor pontok aránya a Darvak javára, de aztán stílusosan(?) elbuktam egy Daru kert miatt. 40 – 37 volt az állás az én köröm elején és innen már nem tudtam mit tenni, két provinciát nem tudtam volna lerombolni egyszerre.

poorlyplacedgarden

Daru győzelem. Gratula 🙂 .


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s