Megérkezett: Cyberpunk Red (sérülten…)

Cyberpunk Red. 2045-ben játszódik, átkötőként szolgálva a CP 2020 és a híres-hírhedt CP 2077 között bla-bla, nincs új a nap alatt. A bejegyzés apropója sokkal inkább a megérkezés hogyanja.

Nem budapestiként sajnos nincs lehetőségem, hogy boltban vegyek át könyveket, de számos belföldi és külföldi online piactéri, fórumos vagy boltos online vásárlás után már nincs bennem túl sok félelem a könyvek utaztatását illetően.
A tegnap kézhez kapott Cyberpunk Red alapkönyv megérkezése után azonban kissé felszaladt a szemöldököm. Rendeltem már ettől a bolttól könyvet és társast is, és eddig mindig több mint bombabiztosan (dobozban, buborékfóliába tekerve, habszivacs bigyókkal kitömve, stb.) kaptam meg a termékeket, valamiért ezt a 458 oldalas szörnyet mégis egy mezei buborékos borítékban küldték ki.
Mondanom sem kell, a boríték megsínylette az utazást, de a könyv is kapott a felső sarkára és borító tetejére is egy maflást – nem a világ vége, de az én szememnek már zavaró. Tiszta sor, a futár cég is vigyázhatna (szerintem mindenki kukucskált már be káosz uralta futár autó rakterébe), de egy strapább csomagolás könnyedén megvédte volna a nem éppen pehelysúlyú könyvet. Megértem azt is, hogy adott esetben heti x rendelést próbál teljesíteni másnapra egy-egy bolt, kifogyhattak dobozból vagy erősebb csomagolóanyagból, de azért nem kell zseninek születni, hogy az illető összerakja, egy ilyen méretű és súlyú könyv nem fogja jól viselni az utazást ilyen vékony csomagolásban.

Tavaly év végén a szintén vaskos, Shadowrun Sixth World alapkönyvem, másik boltból ugyan, de ugyanilyen buborékos borítékban jött – valaki allergiás a cyberpunk stílusra…? Az a könyv akkor megúszta az utat.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s