White Wolf: vadászidény van? (frissítve)

White Wolf

Mindig is szerettem a White Wolf honlapjára járni. Naprakész volt, minden játéknak szépen megvolt a külön kis része a honlapon, ahova külön-külön kerülhettek fel a hírek és érdekességek.

Az elmúlt pár hónapban viszont valami elromlott az eddig remekül működő oldalon. A hírek ömlesztve és teljesen rendszertelenül kerülnek fel, ha kerülnek fel egyáltalán. Vagy minden játék külön oldalrészére “odaszemetelnek” vagy oda is randomban (pl. Werewolf bejegyzés a Vampire oldalon) kerülnek ki a hírek, információszerzésre gyakorlatilag alkalmatlan mostani formájában. A könyvmegjelenésekről a White Wolf fórumán a játékosoktól vagy más oldalakról olvasott cikkekből lehet tájékozódni…

Legfrissebb hírük jelenleg az augusztus közepén megtartott GenConhoz kapcsolódik, egészen pontosan a hatalmas érdeklődéssel várt Geist The Sin-Eaters-höz. A GenConnak vége, a Geisten kívül megjelent még pár könyvük (köztük a Changeling záró darabja, a Goblin Markets), de a nagy Fehér Farkas azóta is csak lapít a vackában. Talán vadászidény van?

Úgy látszik, hogy a blog olvasói közé felíratkozott a White Wolf is. Amikor a bejegyzés íródott (kora hajnalban?), akkor még teljesen aktuális volt minden szava. Munkába érkezés után viszont arra lettem figyelmes, hogy új hír került fel az oldalra. Nem váltja meg a világot, de akkor is valami újdonság, még akkor is, ha csak egy podcast:   Stew Wilson fog beszélni a régi és az új Hunterről a Darker Days Podcasten.

Ez már a Fehér Farkas orra lesz? Esetleg csak egy periszkóp…?


4 gondolat “White Wolf: vadászidény van? (frissítve)” bejegyzéshez

  1. A legszörnyűbb az, hogy össze kell vadászni a morzsákat rengeteg szemét közt. Úgy tűnik, a marketing csapat válságban van…

  2. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, de nekem úgy rémlik, hogy a webboltjuk megújulása után jött a törés. Addig oldalt is voltak hírek, újdonságok és a közelendő megjelenések – bár azt nem tudom, hogy a webbolt és a főoldal hogyan függ össze.

    Azóta tényleg maradt a fórum, de a millió+1 topic miatt sokszor ott is nagyon nehéz eligazodni.

  3. A webbolt megújításakor talán a marketinget is megújították, mert mindenféle álláshirdetéseket pakolgattak ki, meg webboltjuk ünnepek alatti átmeneti bezárogatásairól írtak… valami más lett náluk. Ráadásul a régi fórum témái mintha jobban lettek volna csoportosítva.

    Hamarosan kész lesz a Goblin Markets kritika/ismertető, majd linkelem ahhoz a bejegyzésetekhez.

  4. Most hogy mondod, más oldalról nem is igazán rémlik, hogy be szokták zárni a webshopot. A nagy, külföldi kiadók fórumaival általában az a baj(?), hogy mivel bárki nyithat témát, hihetetlen sebességgel születnek a topicok, és sokszor ugyanaz a kérdés/téma feltűnik heteken belül akár 4-5 alkalommal is, mert lusta végégnézni az addig nyitott topicokat.

    A Goblin Markets leírást feltétlenül megemlítem és “mutatom az utat” Hozzátok 😉 .

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s