Legend of the Four Samurai

Nem jött közbe semmi, mind a négy játékos el tudott jönni és a korai érkezéseknek hála, “időben” el tudtuk kezdeni, de a jókora kihagyás miatt sajna csak egy csetlő-botló sztorira volt idő. Ennek ellenére élveztem a mesélést és remélem a játékosoknak is tetszett. Két új karakter és az újonc mellett egyedül Isawa Shinji maradt meg, a többiek 90 Xp-ből építhették fel a karaktereket.

A történet egyszerűen indult mint a faék (nem vagyok túl büszke az összemesélésre, de így alakult): a szamurájok Ryoko Owariból indulva tartanak Rák földekre, hogy egy ottani daimyo furcsa viselkedése ügyében nyomozzanak. Már a városban is megpróbáltak Shinji életére törni, de indulásuk után egy bizarr gyilkossági ügy végén (ami egy útszéli fogadóban történt egy viharos nyári estén), sikerült eltenni láb alól a tettest.

Az út folytatódik és valószínűleg (remélhetőleg) hozzájuk csapódik még egy-két bátor szamuráj. A felsoroltakon kívül egyedül szerény személyem (Usagi Saburo, Usagi bushi) karaktere a fix, a később csatlakozók új játékosok lesznek, a régieknél pedig lehetséges a csere.

Isawa Shinji (Isawa shugenja, Isawa Tensai)
Bayushi Kenjiro (Bayushi bushi)
Shiba Tomyo (Shiba bushi)
Hiruma Renji (Hida bushi)

Következő sztori elviekben jövő héten esedékes, akkor én is leszek már mint játékos – Usagi Saburo ismét színre lép *sátáni kacaj*.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s